Supernatural terug op tv

Voor wie dacht dat dit een goed teken was, helaas. We kunnen enkel concluderen dat het men de serie nu helemaal geen kans meer op slagen geeft. Na de nachtelijke uitzendingen enkele jaren geleden op VT4, heeft men nu besloten de serie een kans te geven op VIJFTV. Een kans, het is maar wat je een kans kan noemen. De serie past enerzijds helemaal niet bij het zender-profiel van VIJFTV, anderzijds heeft de serie helemaal geen kans op slagen wegens het uitzenduur. We kunnen dit dus bezwaarlijk een kans noemen. SBS Belgium heeft namelijk besloten om de serie opnieuw te starten (men start met de eerste aflevering van het tweede seizoen) op 3 januari. Indien je rechtstaat zou ik je nu aanraden om te gaan zitten, wat wat ik je nu zal vertellen… Ze hebben namelijk besloten de serie te programmeren om 04:20u. ‘s nachts. Ja, je leest het goed, 4:20u. ‘s nachts… De serie is dus duidelijk kansloos. Ben jij een nachtdier? Dan raden we je alvast deze schitterende serie aan. De uitzendingen zijn dagelijks en starten de nacht van 2 januari op 3 januari. Veel kijkplezier.


Meer over de serie supernatural kan je hier vinden.

One thought on “Supernatural terug op tv

  1. Wow, echt onmogelijk om naar te kijken als je een dag job hebt, omdat het dagelijks wordt uitgezonden.

    Ze zijn bij sbs belgium de laatste tijd weer wat een het doen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>