Toekomst onzeker voor Fringe, Flashforward en V?

De Amerikaanse series Fringe, V en Flash Forward kenden allen een veelbelovende start. Helaas begint het er op te lijken dat ook deze series geen lang leven zullen hebben.


Fringe, sinds september 2008 op tv, kende een zeer succesvol eerste seizoen met hoge kijkcijfers. Momenteel is men in de V.S. bezig met het tweede seizoen, maar de kijkcijfers zijn de afgelopen weken steeds verder gedaald. T.o.v. de piloot aflevering is zo’n 40% van de kijkers inmiddels afgehaakt. De geruchten zijn dan ook dat Fringe het derde seizoen niet zal halen.


Bron: http://www.airlockalpha.com/node/6914


Ook Flash Forward, sinds september 2009 op de buis, kende een goede start met hoge kijkcijfers. Helaas zijn de laatste weken ook bij deze serie de kijkcijfers gedaald. Momenteel is de productie tijdelijk stopgezet om de scripts van de resterende afleveringen op te poetsen.


Bron: http://www.airlockalpha.com/node/6911


Drie weken geleden ging in de V.S. de serie V in première. In die 3 weken is de serie echter al 29% van het kijkerspubliek kwijtgeraakt. Toch zou zender ABC volgens de berichten nog steeds tevreden zijn met V.


Bron: http://www.airlockalpha.com/node/6903

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>