Beleef WOII overnieuw!

De 10-delige reeks gecreëerd door Steven Spielberg en Tom Hanks, dat het verhaal vertelt van de laatste maanden van de 2de wereldoorlog, zal vanaf 5 februari weer iedere vrijdagavond omstreeks 20:40 uitgezonden worden op CANVAS. De reeks werd in Vlaanderen reeds vertoont in 2002 op de zender VTM.

Ondertussen wacht men in Amerika op de ‘opvolger’ van Band of Brothers. ‘The Pacific’ genaamd, dat in maart vertoont zal worden op de zender HBO. VT4 en Prime hebben deze reeks reeds aangekocht, wanneer men deze zal uitzenden is nog niet bekend, wel zal de reeks eerst op Prime te zien zijn, voordat ze op VT4 vertoond mag worden.
Ook voor ‘The Pacific’ hebben Steven Spielberg en Tom Hanks de handen in elkaar geslaan voor de productie, en met een een budget van 200 miljoen $  is het daarmee 1 van de duurste tv-producties ooit. Waar Band of Brothers het Europese verhaal van de 2de wereldoorlog toont, focust ‘The Pacific’ zich op het Aziatische verhaal tijdens de 2de oorlog dat zich afspeelt aan de pacifische oceaan.