Nieuwe kans voor Chuck

Chuck, de serie die nooit een eerlijke kans kreeg door VT4 (red. na 1 aflevering werd de serie reeds van de buis gehaald) krijgt een herkansing. Maar niet door VT4, verrassend genoeg maakt Chuck een transfer van SBS Belgium (red. VijfTV; VT4) naar vMMa (red. VTM, 2BE, JIM…) waar het een programmatieplaats op de zender 2BE zal krijgen. Een datum is nog niet bekend, maar momenteel ligt dinsdagavond in prime-time op tafel. Ook zouden er onderhandelingen bezig zijn om de serie Supernatural (ook van SBS Belgium) ook naar 2BE over te hevelen, al staat deze onderhandeling nog in de kinderschoenen. Daarmee versterkt 2BE nogmaals zijn serie-catalogus dat onlangs nog werd uitgebreid met de succesvolle serie The Big Bang Theory… Wat voor lekkers zal 2BE nog van VT4/VijfTV kunnen wegsmullen? Only time will tell.

Plot
Chuck Bartowski is een computer held die werkt voor Buy-More, samen met zijn ‘nerd’ vrienden is hij op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Chuck’s leven wordt op zijn kop gezet wanneer een oude vriend, die werkt voor de CIA, hem een mysterieuze mail stuurt, en vanaf dat moment zitten ’s wereld meest geheime ’spy’ trucks in zijn hoofd. Nu is Chuck de meest waardevolle persoon voor de overheid, en de toekomst van de wereld ligt in zijn handen. Chuck combineert in zijn dagen zijn werk bij Buy-More en het redden van de wereld…

2 thoughts on “Nieuwe kans voor Chuck

  1. avatar Melissa

    SUPER! Heb de serie recent ontdekt, en ben er volledig weg van. Er zit voldoende actie in, humor, het gaat over vriendschap en nerdy-stuff. Spijtig dat het niet eerder bij ons op tv was getoond.

  2. Woohoo eindelijk terug chuck!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>