3 nieuwe series voor NBCNBC heeft 3 nieuwe series opgepikt voor het televisieseizoen van 2010 – 2011. Het gaat om de dramaserie ‘The Event’ en de komedies ‘Outsourced’ en ‘Love Bites’ (foto). Deze series voegen zich bij de reeds bekende dramaserie ‘Undercovers’ van J.J. Abrams.


Reactie van NBC:‘The Event’, gecreĆ«erd door Nick Wauters (‘The 4400′, ‘Medium’), zal gaan over een man wiens verloofde spoorloos verdwijnt. In zijn zoektoch achter zijn verloofde ontdekt hij echter een groot complot. Verschillende rollen worden vertolkt door Jason Ritter (‘Parenthood’, ‘The Class’), Sarah Roemer, Laura Innes, Blair Underwood, Scott Patterson…


‘Love Bites’, een uur-durende komedie serie (wat toch wel zeldzaam is), vertelt over Annie en Frannie, vertolkt door Becki Newton en Jordana Spiro, die als laatste vrijgezellen binnen hun vriendenkring overblijven. Elke week zullen er drie liefdes- of datingverhalen de revue passeren.
In de eerste aflevering wordt een gastrol vertolkt door niemand anders dan Jennifer Love Hewitt (‘Ghost Whisperer’, ‘I know what you did last summer’)


Als laatste komt ‘Outsourced’ aan bod. Ben Rappaports personage, een bedrijfsmanager, wordt ‘geoutsourced’ naar India waar hij het nieuwe callcenter van het bedrijf zal mogen leiden. ‘Outsourcing’ betekent het uitleveren van werk aan lagelonenlanden om zo de personeelskosten te drukken. Naast Ben zullen ook Sasha Dhawan, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Diedrich Bader en Jessica Gower een rol vertolken in deze serie.


Meer info over de line-up van NBC voor het tv-seizoen van 2010 – 2011 zal op 17 mei door de zender worden meegedeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>