ABC bestelt 6 nieuwe series

ABC heeft 6 nieuwe series bestelt voor dit najaar. Wij zetten ze nu al op een rijtje voor jou:


1. De eerste serie is een komedie waarin voormalig friends-acteur Matthew Perry een hoofdrol zal vertolken. ‘Mr. Sunshine’ zal zich centreren rond een man van bijna 40 die werkt als de manager van sportarena. Naast zijn rol zal Matthew Perry ook een executive-producer zijn van deze serie.


2. ‘Happy Endings’ zal een nieuwe romantische komedie zijn van David Caspe. Happy Endings handelt omtrent over een koppel dat hun relatie stopzet aan het altaar en hoe dit hun vrienden zal be├»nvloeden. De rollen zullen vertolkt worden door Eliza Coupe, Elisha Cuthbert (24), Zachary Kinghton (Flashforward), Damon Wayans Jr., Casey Wilson en Adam Pally.


De 3de nieuwe serie is ook een romantische komedie, ABC blijkt dit jaar in te zetten op komedies, namelijk ‘Better Together’ dat zich zal richten op 2 koppels wiens relatie totaal tegenovergesteld is aan elkaar. JoAnna Garcia, Jennifer Finnigan, Josh Cooke, Jake Lacy, Kurt Fuller, Debra Jo Rupp zullen de rollen voor hun rekening nemen.


4. Een nieuwe dramaserie met Imperioli, bekend van The Sopranos, ‘Detroit 187′ zal zich focussen op de rechercheurs van detroit. De pilootaflevering is geschreven door Jason Richman.


5. ‘The Whole Truth’, een juridisch drama van Jerry Bruckheimer. Waarin men zowel de kant van de beklager als van de verdediging belicht. Rob Morrow, Joely Richardson en Eamonn Walker vertolken de hoofdrollen.


6. Het voorlopig genaamde ‘Generation Y, My Generation’ volgt een groep van voormalig klasgenoten over een tijdsperiode van een decennia. Van de hand van Noah Hawley.


Meer info over de herstline-up van ABC wordt bekendgemaakt op de upfronts van ABC op 18 mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>