ABC canceled 4 series

ABC zal naar aanleiding van hun upfronts enkele series stopzetten. Vooralsnog lijken Scrubs, Better Off Ted, Flashforward en Romantically Challenged het onderspit te moeten delven. Echter zijn deze nog niet bevestigd, al mag je er van uitgaan dat Scrubs, Better Off Ted en Flashforward niet meer zullen terugkeren.


Scrubs zit ondertussen al aan zijn 9de seizoen. De serie startte ooit op een andere zender dan ABC, maar ABC zag er wel graten in om de serie over te nemen toen de voormalige zender de serie stopzette. Dit bleek echter geen succes en mag je de serie dus aan de dodenlijst toevoegen. Zach Braff, acteur en executive producer van de serie schreef onlangs nog op zijn facebook: ” Scrubs is no more. It was worth a try, but alas … it didn’t work.”


Better Off Ted kreeg dit seizoen al een korter seizoen. Toen de serie echter slechte cijfers haalde werden de laatste nieuwe afleveringen er in maart doorgedraaid. Dat de serie niet vernieuwd zou worden kon je al zien aan het feit dat de serie zelfs geen 5 miljoen kijkers kon boeien.


Ook Flashforward wordt stopgezet. Velen beschouwden dit als de nieuwe Lost maar kon dat niet waarmaken. De serie had een grote dip qua verhaallijn in het grootste deel van het midden. De serie startte met een mooie 12,5 miljoen kijkers maar zwakte al snel af tot 4,7 miljoen.


Romantically Challenged met Alyssa Milano is eerder een verrassing. Deze serie is nog maar net gestart op de buis en vertoonde nog maar 3 afleveringen. Elk van deze afleveringen scoorde rond de 10 miljoen. Helemaal niet slecht dus. Verwonderlijk dus dat deze serie gecancelled zou kunnen worden. Ook Alyssa Milano dacht er zo over en trachtte haar fanbase op twitter alvast tot actie aan te zetten.

I just spoke to abc. They say that no decision has been made as of yet.


We’re going to post the latest news on the status of #RomanticallyChallenged on the @RomChallenged account.


Again, no “official” word from ABC that #RomanticallyChallenged is canceled. Until we get official word let’s just smile.


CALL in your message of support for #RomanticallyChallenged at 818-460-7477 follow the voice prompts
Aldus Milano.

One thought on “ABC canceled 4 series

  1. avatar Christophe

    Heh, ik zou zeggen “jammer”, maar euh .. ik heb nog nooit ook maar één aflevering van deze series gezien, Jarco schrijft dat Romantically Challenged goede kijkcijfers haalt – aanrader?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>