Binnenkort nieuwe afleveringen Kyle XY

Vanaf 12 juni start 2BE met het nieuwe 3de seizoen van Kyle XY, dat tevens het laatste is.


Kyle XY vertelt het verhaal van een buitengewoon ontwikkelde jongen gekweekt als een machine. Toen deze ‘machine’ echter zijn eigen wil begon uit te voeren moest het project worden stopgezet. Kyle kon ontsnappen met geen enkele herinnering, of kennis van de menselijke gebruiken. Door zijn buitengewoon lange ontwikkeling beschikt hij over een superbrein en over een superlichaam.


Het derde seizoen bevat 10 afleveringen. Wie echter een mooi afgewerkt verhaal verwacht is er aan voor de moeite. De serie werd abrupt stopgezet en kon zijn vooropgestelde 20 afleveringen niet afwerken. Het verhaal heeft dus ook geen logisch, afgewerkt verhaal.


Iedere zaterdag vanaf 17:50 op 2BE. Nieuwe afleveringen vanaf 12 juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>