Bones zal geen volledig seizoen tonen!

Slecht nieuws voor de fans van Bones op 2BE. Naar goede (of beter slechte) gewoonte van 2BE zal men ook dit voorjaar NIET het volledige 5de seizoen van Bones vertonen. 2BE zal afsluiten op 20 mei met aflevering 18. Hiermee sluit men nauwelijks 4 afleveringen voor het einde van het seizoen af.


De reden waarom men Bones op 27 mei vervangt door een film is ons niet geheel duidelijk. Indien men aan het gewone tempo doorging kon men het seizoen op 3 juni afronden zonder daarmee in problemen te komen qua beschikbaarheid van de afleveringen uit Amerika. Daar eindigt het 5de seizoen namelijk op 20 mei, wat aan 2BE dus 2 weken de tijd gaf om alles te regelen. Niet onmogelijk (of eerder vrij makkelijk) te regelen.


De overige 4 afleveringen zullen waarschijnlijk in het najaar 2010, of eerder in het voorjaar van 2011 vertoond worden op 2BE. De kans dat het in het najaar zal worden is vrij klein aangezien dit het 1ste jaar is dat men geen seizoen meer op overschot heeft. Wellicht moet men nu dus op zoek naar een serie die de leemte in het najaar van 2010 op maandag kan opvangen.


Bones kon op zijn nieuwe dag, donderdag, niet zijn oude, vertrouwde cijfers van op maandagavond bereiken, maar kon toch afkloppen op een gemiddelde van ongeveer 230 000 kijkers wat voor 2BE helemaal niet slecht is (het behoort zelfs tot de top 5 van beste programma’s van 2BE).


Deze avond, 13 mei, wordt onder andere de fel gevierde 100ste aflevering van Bones vertoond. Op 20 mei worden dan de voorlopig laatste afleveringen 17 en 18 van het 5de seizoen vertoond. Zal jij Booth en Brennan missen? Want ze zouden nu wel eens voor het eerst sinds lang langer dan een half jaar niet te zien kunnen zijn.

4 thoughts on “Bones zal geen volledig seizoen tonen!

 1. Het zal dus al zeker een heel tijdje gaan duren voor we seizoen 6 gaan krijgen op 2be, want ze zullen wrs wachten met de laatste 4 afleveringen tot volgend jaar en dan eerst seizoen 5 herhalen met de laatse 4 afleveringen.

 2. avatar RB

  THAT sucks.

  Ja, echt, dat vind ik balen. Tot volgend jaar geen nieuwe Bones meer? Tssss. Krijgen we reruns de rest van het jaar. Ook niet zo erg maar die laatste 4 afleveringen… Was dat nu zo moeilijk?

  Gelukkig krijg ik ze via de US dus voor mij maakt het niet veel uit maar ik kijk toch met plezier naar de donderdag uit en weiger de afleveringen te missen.

  Teleurstellend, 2BE.
  En vooral omdat deze laatste 4 afleveringen, zeker de laatste 2, super zijn!!!

  JA, ik ga dus B&B missen. Zeker omdat in de US het ook hiatus is tot halverwege September. Boohoo.

  *cries in a corner.

 3. Dit is idd jammer, alleen snap ik de reden niet waarom 2be dit zouw doen maarja, we zullen wat moeten wachten.

 4. avatar Christophe

  .. Dit vind ik jammer, ik keek er enorm naar uit :\

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>