Castle eindigt binnenkort op VT4

De crime-night van VT4 op dinsdag zal er binnenkort een stuk minder uitnodigend uitzien. Sinds The Mentalist al enkele weken op herhalingen draait zal Castle binnenkort uit het programmaschema verdwijnen. Castle zal zijn 16de aflevering van het 2de seizoen vertonen op 25 mei. De keuze voor het stopzetten van Castle heeft duidelijk te maken met de onaantrekkelijke zomermaanden die eraan komen. VT4 heeft namelijk nog 8 afleveringen in stock van deze serie (allen reeds uitgezonden in Amerika).


Toch is het niet al kommer en kwel. Castle wordt tenminste toch vervangen door nieuwe afleveringen van het 2de seizoen, en tevens laatste, van de serie ‘Life’.


Castle kon mooie cijfers voorleggen op VT4 (tussen 250 000 en 300 000 kijkers) en paste fantastisch bij hun andere serie ‘The Mentalist’. We zullen Richard Castle en Kate Beckett missen. Vermoedelijk komen ze terug in het najaar en hebben ze enkele afleveringen opgespaard om vervolgens meteen de nieuwe afleveringen van het 3de seizoen eraan te breien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>