CBS bestelt reeds 6 nieuwe series

De 1ste serie die CBS heeft bestelt is de remake van de jaren ’60 serie Hawaii Five-O, met Alex O’Loughlin in de hoofdrol. Daarnaast werd ook het juridische drama ‘Defenders’ van Jim Belushi besteld.
Alsook werd Tom Selleck’s politiedrama Blue Bloods tevredengesteld. Verder is voornamelijk de nieuwe komedieserie ‘Mike en Molly’, van het brein achter The Big Bang Theory, waarin men handelt om 2 dikke personen, een blikvanger. Ook de Criminal Minds-spin-off met Forest Whitaker in de hoofdrol kreeg een groenlicht.En als laatste werd ook de twitter-ge├»nspireerde sitcom $#*! My Dad Says met William Shatner besteld. Meer info over de upfronts van CBS komt wanneer CBS’ upfronts voorgesteld worden aan de pers later deze week.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>