Chase nieuwe najaarsserie NBCVoor NBC zal hun upfronts (de voorstelling van de programmatie van het komende tv-seizoen) die plaatsvinden op 17 mei geen al te grote verrassingen te bieden hebben. Aangezien de zender beetje bij beetje in zijn kaarten laat kijken.


Nadat NBC, zoals we reeds berichtten, Love Bites, Undercovers, Outsourced als nieuwe series bekend maakte, kunnen we daar nu de nieuwe actieserie ‘Chase’ van Jerry Bruckheimer aan toevoegen.


De serie volgt een team van U.S. Marshals die de jacht aangaan met Amerika’s grootste criminelen en op de vlucht geslagen misdadigers. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Cole Hause (K-VIlle), Jesse Metcalfe (Desperate Housewives, John Tucker must die), Amaury Nolasco (Prison Break) en Rose Rollins (The L Word).


NBC zelf: “Chase has all the undeniable elements of a thrill ride that you would expect from a Jerry Bruckheimer action series,” said Angela Bromstad, NBC’s president of primetime entertainment. “Equally important, it also features a great cast. Kelli Giddish (Past Life) is a breakout star as the lead.”

photocredit: NBC

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>