Chuck vernieuwd!

NBC laat weten Chuck te verlengen voor een 4de seizoen. De serie krijgt om te starten 13 afleveringen, al kunnen er daar nog bijkomen.


Chuck is een nerd die per ongeluk geïnfiltreerd wordt in de CIA en de NSA nadat alle geheime informatie in zijn hoofd werden gedownload.


De toekomst van Chuck was absoluut niet zeker. Na de 1ste twee seizoen van Chuck op NBC waren de kijkcijfers gedaald, al kon het wel fantastische cijfers voorleggen voor de commercieel interessante doelgroep. De verlenging van Chuck werd toen ook in beraad gehouden. Al snel werd door de Chuck-fans een grote red-actie in ganggezet, waarin alle fans een footlong-sandwich in de Subway zouden kopen en een suggestie zouden achterlaten in de suggestiebox. Subway is namelijk 1 van de grootste sponsors van Chuck. De serie werd uiteindelijk vernieuwd om in het voorjaar de programmatie te vervullen. Ook dit voorjaar waren de cijfers niet geheel fantastisch, een kleine 6 miljoen kijkers. Maar op het vlak van de doelgroep kunnen ze nog altijd fantastische cijfers voorleggen. Waarschijnlijk 1 van de belangrijkste redenen voor de verlenging van de serie met een 4de seizoen.


Het 1ste seizoen van Chuck werd reeds vertoond op 2BE. Op de site van 2Be meldde men onlangs nog dat het 2de seizoen binnenkort te zien zou zijn. Momenteel is hier nog geen extra informatie over verschenen. Vermoedelijk werd de serie dus nog iets langer in de kast gestoken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>