Eindelijk ‘The Office’ op het Vlaamse scherm

Nadat de serie reeds 6 seizoen vertoonde in de USA zal het eindelijk vertoond worden op het Vlaamse scherm. The Office zal iedere zondag na House MD (omstreeks 23:15) uitgezonden worden. De vraag die we ons hierbij stellen is waarom dit late uitzenduur?


The Office vertelt het verhaal van een kantoor van het fictieve bedrijf Dunder-Mifflin Paper Company. Wanneer de baas, die zijn werknemers als zijn familie ziet, van het hoofdkantoor te horen krijgt dat ze moeten inkrimpen heeft de baas het er moeilijk mee. Hij probeert het dan ook op de lange baan te schuiven. Ondertussen gebeuren allerlei knotsgekke zaken, zie je de meest vreemde romances en zal je getuige worden van een financiƫle misdaad.


The Office heeft reeds enkele prijzen gewonnen. Zo won Steve Carell de Golden Globe voor beste acteur in een komedie-serie. Won het een Emmy voor beste komische serie en kreeg het een Writers Guild of America.


The Office die 2BE zal uitzenden is de remake van de Britse versie. Deze wordt reeds op Comedy Central in Nederland uitgezonden. Dus onthou het goed, iedere zondag omstreeks 23:15 The Office op 2BE vanaf 16 mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>