Flashpoint versterkt Crime Night op VT4

Toen SBS vorig jaar meedeelde te zullen starten met Flashpoint als een versterker van hun crime night waren we blij eindelijk nog eens een nieuwe serie geïntroduceert te zien op VT4 die niet recht van de US komt. Al moesten we meer dan een jaar wachten om de serie uiteindelijk op het scherm te zien.


Flashpoint is een Canadese politieserie waarin het SRU-team, het elite-team, grote risico’s en levensbedreigende situaties tot een goed eind probeert te brengen. In de cast valt voornamelijk Enrico Colantoni op, die bij ons voornamelijk bekend is als zijn rol als vader van Veronica Mars.


VT4 start op zondag 6 juni met deze serie om zijn crime night hiermee te versterken. De serie zal gedurende 9 weken iedere zondag omstreeks 22:55 te zien zijn op VT4.

2 thoughts on “Flashpoint versterkt Crime Night op VT4

  1. avatar Jarco

    Deze reeks was al enkele keren aangekondigd, maar haalde tot vorige zondag het scherm nog niet. Dit is voor VT4 dus een volledig nieuwe serie.

  2. avatar Anonymous

    aLS IK mij niet vergis is deze reeks reeds uitgezonden door vt4.

    Of was het een reeks die er op leek?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>