FOX najaar: Lie To Me, Human Target vernieuwd + 5 nieuwe series

Ook FOX laat naast NBC en ABC even in zijn kaarten kijken over wat we dit najaar mogen verwachten. De upfronts dit jaar zullen niet veel nieuws meer brengen als men zo door gaat.


Eerst en vooral heeft FOX 2 series waarover toch nog onduidelijkheid bestond vernieuwd. Het gaat om Lie To Me, dat nu dus verzekerd is van een 3de seizoen, en Human Target dat hiermee een 2de seizoen krijgt.


Dan op naar de nieuwe series die FOX dit najaar voor ons in petto heeft. De 1ste is een politiedrama ‘Ride Along’ met Jennifer Beals en Jason Clarke. ‘Ride Along’ handelt over een politieagent en de stads eerste politievrouw die de straten willen bevrijden van gespuis. Ook ‘Midland’, de serie over een oplichter in Texas met Jon Voight kreeg een groen licht. Al gaat de ronde dat het een nieuwe naam zou krijgen. Het zou onder de naam ‘Lone Star’ door het leven gaan.
FOX heeft ook enkele komedies voor ons in petto, namelijk Traffic Light, over 3 vrienden die elk een stapje verder zitten in een relatie, Keep Hope Alive, een alleenstaande vader staat in voor de opvoeding van zijn kind en krijgt daarbij de hulp van zijn rare familie, dit doordat zijn vrouw veroordeeld is en de doodstraf kreeg. Verder hebben we ook nog de komedie Wilde Kingdom, een klootzak uit Beverly Hills wordt verliefd op een onmogelijke liefde. Ze haat alles aan zijn waarden en levensstijl, ook doet ze veel voor goede doelen en houdt ze van het knuffelen van haar bomen.


Meer info over het najaar van FOX, zal door FOX op maandag 17 mei met de pers worden meegedeeld. Dus ongetwijfeld meer daarover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>