Ghost Whisperer stopgezet en andere

CBS heeft zonet bekendgemaakt dat Ghost Whisperer, The New Adventures of old Christine, Gary Unmarried, Cold Case, Miami Medical, Accidentally on Purpose en Numb3rs geen nieuw seizoen zullen krijgen. Medium en Rules of Engagement krijgen beiden wel een nieuw seizoen.


Het komt als een schok voor Ghost Whisperer. De serie kon namelijk in het ongustige vrijdagavondtijdstip fantastische cijfers voorleggen. Het is ons dan ook onlogisch dat de serie werd stopgezet. De serie scoorde beter dan de nu al vernieuwde serie Medium, die ook een vrijdagavondtijdsslot heeft. De stopzetting van The New Adventures of Old Christine komt minder onverwacht. Wel gaat het gerucht de ronde dat ABC de serie graag een nieuw leven zou inblazen op zijn eigen zender. Als is dat nog niet bevestigd. Voorts zijn de stopzetting allen meer dan verwacht. VTM wordt op dit vlak zwaar getroffen. Enerzijds ziet het zijn succesvolle dinsdagavond serie stopgezet worden, anderzijds ziet het ook zijn middagseries The New adventures of Old Christine en Cold Case stopgezet worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>