Glee nu reeds verzekert van 3de seizoen

Glee, de populaire Amerikaanse musicalserie, is nu reeds verzekert van een 3de seizoen. Tijdens de upfronts werd de serie nog maar net vernieuwd voor een 2de seizoen, de keuze voor een 3de seizoen komt dus al enigsinds onverwacht. De reden voor deze keuze is waarschijnlijk de dure productiekost van de serie, door repetities… door de serie voor reeds 2 extra seizoenen te vernieuwen kan men daar beter op inspelen en een goedkopere productiekost verkrijgen.


De vraag die we ons echter moeten stellen is of Glee zijn populariteit in de komende seizoenen even hoog zal kunnen houden, en of het het verhaal nog boeiend kan houden. Zal deze serie niet snel zijn hoogtepunt en originaliteit voorbij zijn? We zullen het in de toekomst met onze eigen ogen moeten zien.


Glee is dit najaar te zien op VTM, in Nederland zal de serie op RTL5 uitgezonden worden na iedere aflevering van So You Think You Can Dance…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>