Herfstprogrammatie ABC

ABC heeft vandaag op zijn upfronts bekendgemaakt wat zijn herfstprogrammatie van 2010 – 2011 zal zijn. Daarbij valt op dat men vasthoudt aan de vaste waarden die men reeds bezitte.


Op zondag komen er nieuwe afleveringen van Desperate Housewives, alsook nieuwe afleveringen van Brothers&Sisters. Echter zal Brothers&Sisters in dit seizoen maar 18 afleveringen krijgen in tegenstelling tot de normale 24. Ook zal de serie enkele castwissels doorgaan. Dit seizoen zal tevens het laatste zijn van deze serie. Al kan je nooit nooit zeggen in de tv-wereld.


Op maandag mogen we nieuwe afleveringen van Castle verwachten, de serie heeft dit jaar stilaan een duidelijk profiel opgebouwd en een vaste fanbase verkregen. Op dinsdag krijgen we de serie waarin ABC dit voorjaar inzet, namelijk No Ordinary Family. Een show rond een familie met bijzondere gaves en hoe men daarmee omgaat. De serie zal Michael Chiklis in de hoofdrol hebben. Vervolgens krijgen we ook een aflevering van de nieuwe politieserie Detroit 187. Op woensdag, komedieavond, krijgen we een line-up van The Middle, het nieuwe ‘Better Together’, Modern Family en Cougar Town. Vervolgens ook een aflevering van de nieuwe dramaserie ‘The Whole truth’.


Donderdag krijgen we naast de vaste waarden, Grey’s Anatomy en Private Practice, de nieuwe serie ‘My generation’. En op vrijdag krijgen we ‘Body of Proof’.


In het voorjaar mogen we de komedieseries Happy Endings en Mr. Sunshine met Matthew Perry verwachten. Alsook het 2de seizoen van V en het nieuwe medische drama ‘Off The Map’ van Shonda Rimes.


Een overzicht kan je hier downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>