Herfstprogrammatie CBS

CBS heeft vandaag zijn planning voor het herfstseizoen bekendgemaakt. Daarbij valt op dat men weinig nieuwe shows heeft. Toch heeft de zender sterk gewerkt aan de programmatie. Vele shows krijgen een nieuwe uitzenddag en een nieuwe uitzendplaats.


Op maandag krijgen we de series ‘How I Met your Mother’, ‘Rules of Engagement’, ‘Two and a Half Men’ en de nieuwe series ‘Mike&Molly’, de nieuwe Chuck Lorre-serie (The Big Bang Theory, Two and a Half men) waar veel van verwacht wordt over 2 vol-volslanke mensen. Vervolgens krijgen we ook de nieuwe serie ‘Hawaii Five-O’ met Alex O’Loughlin. Een remake van een jaren ’70 politieserie.


Op dinsdag krijgen we niets nieuws met NCIS, NCIS: Los Angeles en The Good Wife. De woensdag mogen we Criminal Minds verwachten en het nieuwe juridische drama ‘Defenders’ van Tom Selleck. Op donderdag wordt The Big Bang Theory gebruikt om de nieuwe twitter-ge├»nspireerde komedie ‘$#*! My Dad Says’, met William Shatner, te lanceren. Hierna krijgt de kijker een nieuwe aflevering van CSI en The Mentalist.


En op de moeilijke avond vrijdag, waar voorheen Ghost Whisperer blonk, wordt een line-up van Medium, CSI: NY en het nieuwe Blue Bloods verwacht. Blue Bloods gaat over een familie waarvan iedereen bij de politie gaat werken.


De nieuwe Criminal Minds spin-off zal pas in het voorjaar komen.


Wij zijn benieuwd wat de toch gewaagde line-up qua kijkers zal kunnen scoren, al moeten we daar nog enkele maanden op wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>