Herfstprogrammatie The CW

The CW heeft vandaag op haar upfronts het schema van deze herfst bekendgemaakt. Echter valt er niets nieuws te melden dan wat we jullie reeds meedeelden, afgezien van de wissels in de programmatie.


Op maandag blijft Gossip Girl op zijn vertrouwde plaats en wordt het gevolgd door het 3de seizoen van 90210 dat overkomt van de dinsdagavond. Op die dinsdagavond krijgen we One Tree Hill gevolgd door Life Unexpected. De series die elkaar dood konden betekenen, worden nu bondgenoten op dinsdagavond. Hoe mooi… Op woensdag krijgen we het vertrouwde America’s Next Topmodel, met vervolgens de nieuwe Tom Wellingserie (als producer, niet acteur!) Hellcats rond een jonge dame die zich genoodzaakt voelt zich bij het cheerleaderteam te scharen. Op donderdag is de oorspronkelijk line-up van 2 jaar geleden nu helemaal verdwenen. Daar vinden we tegenwoordig The Vampire Diaries met zijn tweede seizoen gevolgd door het nieuwe (of oude) remake van Nikita, waarin een spionne en huurmoordenares zich tegen haar agentschap keert. Op vrijdag vinden we Smallville in zijn tiende (en laatste) seizoen, vergezelt door Supernatural dat van donderdag overkomt naar vrijdag (wat meestal niet veel goeds betekend). In dit 6de seizoen van Supernatural zien we echter Eric Kripke als bedenker en showrunner verdwijnen. De plotse verplaatsing naar vrijdagavond zou wel eens kunnen wijzen dat het einde nadert voor deze serie.


Geen verrassende line-up dus voor The CW, maar wel een eerlijke programmatie. Hoewel veel van hun pioneersseries het tegenwoordig iets minder goed doen, hopen we dat ze een mooi seizoen zullen hebben.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>