Herfstprogrammatie The CW

Smallville, Supernatural, America’s Next Topmodel, The Vampire Diaries, 90210 en Gossip Girl waren eerder dit jaar al vernieuwd. Omtrent One Tree Hill en het nieuwe Life Unexpected ontstond nog twijfel. Men vermoedde dat maar 1 van de twee door zou gaan, maar niets is minder waar. Men heeft One Tree Hill en Life Unexpected beiden vernieuwd voor een nieuw seizoen. Beiden krijgen echter om te beginnen maar 13 afleveringen.


Daarnaast zijn reeds 2 nieuwe series besteld, namelijk Nikita en Hellcats. Nikita is een remake van een oudmalig ‘The WB’-serie. Waarin Maggie Q. een spionne en huurmoordenares, getraind door een geheim agentschap van de Amerikaanse overheid. Ze keert zich echter tegen dat systeem en zal niet stoppen voordat ze het agentschap op de grond krijgt.


Ook Hellcats, geproduceerd door het productiebedrijf van Tom Welling (Smallville), waarin een studente recht haar beurs verliest en daardoor zich genoodzaakt voelt om zich te voegen bij het Cheerleader-team.


Het volledige najaarsschema van The CW wordt op donderdag aan de pers gecommuniceerd. Dus ongetwijfeld meer daarover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>