‘No Ordinary familly’ toegevoegd aan line-up ABC

ABC, één der grootste commerciële omroepen in USA, heeft ‘No Ordinary Family’ met Michael Chiklis toegevoegd aan zijn line-up voor deze herfst, aldus de Hollywood Reporter.


Ook Julie Benz, bekend als zus van Dexter in de serie ‘Dexter’, zal één der hoofdrollen vertolken. De plot handelt omtrent een familie, de Powell familie, die een altijd gehaast en vrijwel saai leven leiden. Totdat ze tijdens een vakantie in de Amazone rivier terechtkomen en daarbij enkele bijzondere gaven te hebben opgelopen. De serie richt zich hierbij niet voornamelijk op het paranormale, maar voornamelijk hoe de familie probeert een gewoon leven te leiden ondanks hun abnormale gaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>