Nog 4 nieuwe series voor NBC

NBC zal in het nieuwe tv-seizoen uitzondelijk veel nieuwe series hebben lopen. Na de reeds vele series die al werden goedgekeurd, worden daar nu nog eens 4 extra series aan toegevoegd. Het gaat om 3 drama-series en nog een komedie


The Cape, met David Lyons (ER), vertelt het verhaal van Vince Faraday. Een eerlijke, goede politieagent die echter verzeild raakte in een corrupt politie-team. Dat politie-team probeert hem nu enkele moorden in zijn schoenen te schuiven. Hij wordt verplicht om samen met zijn vrouw onder te duiken.


Outlaw, van John Eisendrath (Alias), handelt om Cyrus Garza, een rechter. Hij stopt echter abrupt met zijn hoge positie sinds hij geen strikte interpretatie van de wet meer kon toepassen wegens een fout in het systeem waarin hij geloofde. Hij besluit om terug te starten met een eigen praktijk en zo de kleine man in de straat te helpen. Rollen worden vertolkt door Jesse Bradford (West Wing), Carly Pope (24), Ellen Woglom (Californication) en David Ramsey (Dexter).


David E. Kelley, bedenker van onder meer Ally McBeal, Boston Legal, creĆ«erde nu een nieuw juridisch drama Harry’s Law. Een verhaal over het lot en de mensen die het daardoor samenbrengt.


Friends With Benefits gaat over een groep van twintigers, allen single, en hun zoektocht naar liefde, dates… Met Ryan Hansen (Party Down), Danneel Harris (One Tree Hill), Fran Kranz (Dollhouse) als acteurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>