Raken de Heroes hun krachten kwijt?

Kort geantwoord: Ja! Ondanks eerdere berichten die wezen op de verlenging van Heroes met een 5de seizoen van 13 afleveringen, blijkt dat NBC Heroes zonet heeft stopgezet. De serie stopt na 4 seizoenen.


Toen de serie van start ging kon het fenomenale kijkcijfers halen, het 1ste seizoen was dan ook een pareltje. Vanaf dan begon het echter bergaf te gaan. Het tweede seizoen werd geveld door de schrijversstaking in Amerika en zorgde voor een extra kort seizoen. Dit taste de verhaallijn in dergelijke mate aan dat het maar weinig kon boeien. De kijkcijfers waren dan ook in vrije val. Het derde en langere seizoen was qua verhaallijn een stuk beter dan seizoen 2 maar kon nog altijd niet tippen aan het eerste seizoen en ook de kijkcijfers konden niet meer gered worden. Ook in het 4de seizoen slaagde men daar niet in.


VT4 vertoonde reeds de 1ste 3 seizoenen. Normaal wordt ieder voorjaar een nieuw seizoen vertoond. Dit jaar was dit echter niet het geval. Zal het einde van de serie nog ooit op VT4 vertoond worden? Zal de serie naar de zomermaanden verhuizen? Of zal de serie een vooraanstaande plaats in het najaar krijgen? Only time will tell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>