‘Undercovers’ is eerste nieuwe pilot voor NBC

NBC, een commerciĆ«le Amerikaanse televisiezender, heeft zojuist zijn 1ste nieuwe drama-serie voor het volgende seizoen bekendgemaakt. Het gaat om ‘Undercovers’ van J.J. Abrams (hij doet me een beetje aan Leonard uit The Big Bang Theory denken).


De pilootaflevering van ‘Undercovers’ werd meegeschreven, geproduced en geregiseerd door J.J. Abrams en is de 1ste piloot die J.J. Abrams regiseert sinds Lost in 2004. De Britse acteurs Gugu Mbatha-Raw en Boris Kodjoe vertolken de rol van een getrouwd koppel die na jaren van non-actief opnieuw door de CIA als agenten worden geactiveerd.


Hoewel door velen het werd betwijfeld dat de serie wel opgepikt zou worden door NBC blijkt dat de zender de piloot fantastisch vond.


De serie wordt mede geschreven door 1 der ‘executive producers’ Josh Reims (‘Brothers and sisters’). Ook Bryan Burk (Fringe, Alias, Lost) is een ‘executive producer’ voor deze serie.


“Having J.J. on our creative team is a great reason for celebration. In ‘Undercovers,’ J.J. and Josh have found a breakout couple that is rich in character and brimming with romance and action. We feel he’s found the perfect cast.”, aldus NBC.

One thought on “‘Undercovers’ is eerste nieuwe pilot voor NBC

  1. Naar deze serie kijk ik zeer hard naar uit dit jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>