V krijgt 2de seizoen

De aliens uit de ABC-serie V zullen dan toch iets langer op ons grondgebied blijven. ABC heeft de serie namelijk verzekerd van een 2de seizoen dat minstens 13 afleveringen zal tellen. Eerder werd reeds geroddeld dat de zender een keuze zou maken tussen V en Flashforward. Dit blijkt ook zo te zijn. Flashforward blijkt gecancelled en V vernieuwd.


V, de remake van de gelijknamige reeks, handelt omtrent aliens die op aarde toekomen met de boodschap ‘we are in peace, always’, en door middel van hun hoogtechnologische snufjes de mensen daarvan te overtuigen. Vertrouw hen dus niet blindelings, hun ware gedaante zit namelijk verborgen achter hun menselijke verpakking, letterlijk en figuurlijk.


V scoort gemiddeld tussen de 4,5 en 5 miljoen kijkers wat niet echt veel is voor een toch wel dure reeks als deze. Vermoedelijk zal het 2de seizoen, als de kijkcijfers zo blijven, het laatste zijn.

One thought on “V krijgt 2de seizoen

  1. Yes, dit is goed nieuws voor mij want ik vond V een super serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>