Binnenkort zijn Will & Grace er weer

Binnenkort kunnen we weer een zomer lang genieten van de avonturen van Will & Grace. Will is homoseksueel maar had het moeilijk om dat toe te geven, tijdens zijn studie in New York had hij dan ook een jarenlange relatie met Grace (Debra Messing). Totdat hij Jack ontmoette die hem aanraadde zichzelf niet langer voor te liegen. Nu zijn Jack en Will de beste vrienden en brengen ze samen veel tijd door in het appartement van Will in Manhatten, samen met Grace en de iet-of-wat vreemde Karen.

De serie ging in 1998 van start op de Amerikaanse tv-zender NBC. 8 seizoenen later in 2006 werd de serie stopgezet. Gedurende die 8 jaren won het verschillende Emmy’s en kreeg het ook een Golden Globe -nominatie, alsook een heleboel andere prijzen, te veel om hier op te noemen.


Vanaf 21 juni start 2BE opnieuw met jaargang 1 en zal gedurende enkele maanden alle 8 seizoen overnieuw doornemen. De serie wordt de vervanger van die andere oude rot ‘Two and a half men’. Waardoor we Will&Grace dus iedere werkdag kunnen zien omstreeks 19 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>