Entourage voor het laatst op het kleine scherm in 2011


Entourage zal in 2011 zijn laatste seizoen op het televisiescherm vertonen. Dit zal het 8ste seizoen zijn. Het 7de seizoen start op 27 juni in de Verenigde Staten. Dit zou echter niet het einde zijn. Er zou een film rond de serie worden gemaakt“I am more focused on making that movie than my own films,” vertelt Wahlberg aan MTV News. “I just think we can make a great movie. I think people always wanted [it] and have complained that the episodes are too short. … I think we’re going to do it.”Entourage volgt het leven van ene Vincent Chase, een acteur. Samen met zijn ‘entourage’, zijn roadies als het ware, beleeft hij knotsgekke avonturen. Het 8ste seizoen zou een aanleiding van 6 afleveringen zijn voor de film waarin Ari en Lloyd wakker zullen worden in Vegas zonder enige weet van hoe ze daar komen.


2BE zond de serie bij ons uit en verstopte het in de nachtelijke uren. Momenteel is er nog geen info over wanneer de serie met nieuwe afleveringen ons scherm zal halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>