Journeyman binnenkort terug op 2BE

Vanaf zondag 18 juli keert Journeyman terug op 2BE en vervangt het Leverage dat zijn 2de seizoen eindigt. Concreet betekent dit dat je Journeyman omstreeks 18:30 zal kunnen bekijken. Of 2BE hernieuw begint, of enkel de nog resterende afleveringen zal uitzenden is niet bekend.


Journeyman vertelt het verhaal van Dan (Kevin McKidd), een journalist, die geheel buiten zijn controle tijdreist. Op die reizen dient hij mensen te beschermen die voor de toekomst een belangrijke rol zullen spelen.


Journeyman kon in de States niet aanslaan en werd reeds na 1 seizoen van 13 afleveringen stopgezet. 2BE startte de serie in Januari maar raakt nooit verder dan de 8ste aflevering. Hopelijk zullen ze in deze luwe zomer er wel in slagen om het volledige seizoen te vertonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>