Start 5de seizoen Boston Legal

Boston Legal, de spin-off van The Practice, bedacht door David E. Kelley is een advocatenserie met een sterk humoristisch kantje. James Spader en William Shatner vertolken de hoofdrollen.

VTM start op 3 juni met de nieuwe afleveringen van het 5de seizoen, nadat het een maand geleden ook al startte met de nieuwe afleveringen van seizoen 4. Seizoen 5 zal tevens het laatste seizoen zijn en slechts 17 afleveringen tellen. De serie startte enkele jaren geleden op het toenmalige Kanaaltwee (hedendaagse 2BE) en werd later gepromoveerd naar het grotere VTM waar het een plekje kreeg in late primetime. De kijkcijfers konden in het 3de seizoen echter niet meer overtuigen waarna de serie werd gedemoveerd tot doordeweekse middagserie. De nieuwe afleveringen zal je dan ook al om 15:35 kunnen verwachten.