The Big Bang Theory loopt ten einde

De fantastische Amerikaanse komedieserie over de belevenissen van een groep nerds, The Big Bang Theory, loopt stilaan ten einde op 2BE. Het 3de seizoen zal zijn laatste aflevering vertonen op 28 juni. De serie is wel reeds vernieuwd voor een 4de seizoen dat je volgend jaar terug op de zender mag verwachten. Hierdoor ziet de wekelijkse line-up van 2BE er licht anders uit in de toekomst, en dan bedoelen we dit niet in positieve zin.


De 2BE vooravond zal er als volgt uitzien:
19:05 Will&Grace
19:30 Still Standing
20:00 Most ShockingHet nieuws van Will&Grace hebben we jullie reeds bericht, hiermee komt Will&Grace terug op één van zijn oude plekken. Still Standing krijgt zowaar na al die jaren een promotie naar een plek waar het de voorbije 10 jaar nooit gestaan heeft. En Most Shocking wordt gepromoveerd naar de absolute primetime. Het is dus zomer. Al hadden we niet echt een alternatief voor ‘The Big Bang Theory’ verwacht, hadden we toch nog ergens een sprankeltje hoop op een verrassing, maar helaas. Most Shocking zal de mooie cijfers van The Big Bang Theory hoogst waarschijnlijk niet kunnen evenaren. The Big Bang Theory kon/kan zo dagelijk een prachtige 125 000 kijkers vasthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>