Amerikaanse primetime series VTM

VTM zal ook enkele Amerikaanse series uitzenden in de late avond dit najaar. Op maandag-, woensdag-, en vrijdagavond staat er een Amerikaanse serie op het programma. Het gaat om nieuwe seizoenen van reeds gestarte series op de zender.


Zo kunnen we op maandag (vanaf 29 augustus) na een nieuwe aflevering van Aspe het nieuwe 7de seizoen van Without A Trace zien. Daarin gaat een ploeg aan de slag om een onrustwekende verdwijning zo snel mogelijk op te lossen. Het meer tijd er verloopt, hoe minder kans er is om de vermiste levend terug te vinden. Iedere seconde is dus van het uiterste belang. Aanschouw hier de trailer voor dit nieuwe seizoen:Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Op woensdag zien we onze geliefde Jennifer Love Hewitt, die ditmaal van de dinsdagavond naar de woensdagavond verplaatst wordt, terug in het nieuwe, maar vooral verrassend laatste, seizoen van Ghost Whisperer. Hierin probeert Melinda de onopgeloste zaken van de geesten van overledenen op te lossen zodat ook zij van hun welverdiende rust in het ‘licht’ kunnen genieten. De nieuwe afleveringen starten op 1 september. Voorafgaand aan de aflevering van Ghost Whisperer zien we eerst So You Think You Can Dance (20:40) en Ushi en Dushi (21:40). Bekijk hier alvast de trailer voor het 5de seizoen van Ghost Whisperer:Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Vervolgens krijgen we vanaf vrijdag 3 september, na de vrijdagavondfilm, het 6de seizoen van Cold Case te zien. In deze serie staat een team klaar om onopgeloste zaken, de zogenaamde cold cases, terug te openen om voor eens en voor altijd de zaak opnieuw te sluiten. Een voorsmaakje:Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>