Een nieuw seizoen Smallville (2BE)

Op zaterdag 28 augustus omstreeks 18 uur vangt 2BE aan met een nieuw seizoen van Smallville. Smallville dient hiermee de leegte op te vullen die One Tree Hill na de seizoensfinale van het 7de seizoen zal achterlaten in de zaterdagvooravond.


In het 9de seizoen zijn er grote veranderingen op til. Zo zal Clark zijn ware aard niet langer verbergen en als “the blur” mensen helpen en de mensheid redden. Zijn relatie met zijn hartsvriendin Chloe koelt af, die na de dood van één der geliefden (seizoen 8) het moeilijk heeft om haar leven terug op te pikken. Hierdoor stort ze zich volledig op haar taak als watchtower (torenwacht). Tess Mercer ontfermt zich over Zod en zijn Kryptonianen die nog zonder krachten zitten, maar voor hoelang?


Naast de vaste cast, en het feit dat Erica Durance (Lois) in meer afleveringen te zien zal zijn, zal Callum Blue de rol van Zod vertolken en zijn er enkele belangrijke gastoptredens als Brain Austin Green, Anette O’Toole (Martha Kent) met haar nieuwe man Perry White (Michael McKean).


Het belooft alvast een seizoen te worden om nooit te vergeten. Hier alvast een voorsmaakje:Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLeave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>