Grounded for life op 2BE

Na de zeer teleurstellende najaarsprogrammatie merken we dat het echte najaar met House, Bones… niet zal starten voor 12 september. Een opdoffer dus. Verder merken we dat men ‘The Big Bang Theory’ dagelijks zal herhalen (1 aflevering). Maar wat ons vooral opviel, en ons eigenlijk totaal van ons sokken blaasde was ‘Grounded for Life’.


Niemand had gedacht, of kunnen voorspellen, dat de serie ‘Grounded for Life’ zou komen opduiken in de programmatie van 2BE. Vanaf 30 augustus kan je om 18:15 elke werkdag kijken naar de serie over een wel heel vreemd gezin. Een beschrijving van de serie geven lijkt me niet aan de orde. De serie is de voorbije 8 jaar tot vervelens toe herhaald op VT4. Waarom 2BE dan besluit de serie aan- of over te kopen kunnen we niet vatten. Had men nood aan programmatie-vullers? Nu men al het investeringsgeld besteedde aan VTM? Het lijkt ons alvast een negatieve ontwikkeling die de teloorgang van 2BE inzet. En wetende dat 2BE al een teloorgang is tenopzichte van het vroegere kanaaltwee kan je wel raden dat de zender voor ons de moeite niet meer waard is (op Smallville na).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>