Het najaar van 2BE

De vMMa (moederbedrijf VTM/2BE/JIM…) heeft vandaag zijn plannen voor het najaar van 2BE bekendgemaakt. Naar onze mening zijn deze vrij zwak.


Wat vooral al opvalt is dat 2BE dit najaar de kaart van de docu’s wil trekken. Zo zal men ‘Roeiers zonder grenzen’ tonen, waarin het gaat over enkele mensen die voor ‘Artsen zonder grenzen’ 5000 kilometers roeien langsheen gevaarlijke waters. In het programma ‘Inbox’ zal men dan weer controversiële documentaires uitzenden die uniek, meeslepend en aangrijpend zijn. En in ‘Zware jongens’ mag je een mix van afleveringen van ‘Deathliest Catch’, ‘North Sea’ en ‘Ice Road Truckers’ verwachten.


Ook reality staat ‘centraal’ dit najaar bij 2BE. Met nieuwe seizoenen van Expeditie Robinson, en Benelux’ Next Topmodel. Verder start ook de nieuwe reeks waarin ‘hopelozen’ op zoek gaan naar een date. Het zijn echter de dames die doorheen de aflevering kunnen afhaken. Blijft er iemand over? Dan gaat men op date. Gerry De Cock zal de presentatie van ‘Take me out’ op zich nemen.


Ook ‘comedy’ probeert men niet te vergeten met een nieuw seizoen van ‘Benidorm bastards’ waarin de oudere generatie weerwraak probeert te nemen op de jeugd. Ook zullen de zaalshows van Philippe Geubels, Adriaan Van Den Hoof het scherm van 2BE halen.


2BE zou 2BE niet zijn zonder de Amerikaanse series. Al blijkt dit steeds minder het geval te zijn. Dit najaar hebben ze alvast geen nieuwe serie meegedeeld. Wel terug dit najaar zijn House MD., Bones en Lie To Me.


Natuurlijk mag je de wekelijkse blockbusters op zaterdag niet vergeten en de matchen van de Champions League. Teleurgesteld? Wij in ieder geval wel.

One thought on “Het najaar van 2BE

  1. I see you don’t monetize your site, i think there
    is one opportunity to earn extra $$$ on your blog, search in google for; idol4jp makes
    money

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>