Het najaar van VIJFTV

De VIJFtv-zomer overtrof alle verwachtingen: tegenover het eerste semester van 2010 zorgde de ‘Vrouwen weten wat ze willen’-programmering voor een groei van liefst 35 procent op zenderdoelgroep (vr 20/49), 29 procent op àlle Vlaamse kijker kijkers en 31 procent op commerciële doelgroep (VVA 18-54).


VIJFtv gaf de aftrap van de WK en Tour-zomer met 16 procent marktaandeel (vr 20/49) voor de succesvolle tv-première van de ultieme vrouwenfilm ‘Sex and the City: The Movie’, en meer dan 110.000 Vlaamse vrouwen zakten af naar de ‘VIJFtv City Day’ in Hasselt. Voor de vrouwen van VIJFtv was dat het begin van een prachtige zomer, waarin ze dankzij de mooiste films en series aan de voetbalgekte en vuvuzela’s konden ontsnappen.


Jawel, vrouwen weten wat ze willen en VIJFtv weet als geen ander wat dat is. De herfst mag dan al donker, koud en nat worden, met het nieuwe hilarische Cougar Town, een Ladies Night op dinsdag, spannende films op maandag, een We Support-week, waarin we mee de strijd voeren tegen borstkanker, en ijzersterke series, maar ook met vaste waarden als ‘Grey’s Anatomy’, ‘I Love Woensdagfilms’ en de VIJFtv-klassiekers zorgt VIJFtv op het scherm voor een hartverwarmend najaar. VIJFtv voegt daar nog een gloednieuw dagelijks Vlaams najaarprogramma aan toe. Dat zal de vrouwenharten nog meer verwarmen, alles daarover heel binnenkort.

Courteney Cox in de nieuwste sitcomrevelatie

Met ‘Cougar Town’ haalt VIJFtv een heel erg warm onthaalde serie in huis. Demi Moore doet het, Halle Berry deed het, Kylie Minogue doet het soms, Madonna is er eentje en Joan Collins doet het al drie decennia lang. Ze behoren allemaal tot het momenteel zeer hippe clubje van cougars: rijpere vrouwen met een jongere vriend.


In ‘Cougar Town’ slaat Courteney Cox als Jules Cobb sinds lange tijd weer aan het daten en onder het motto ’40 is het nieuwe 20′ jaagt ze als een echte cougar (poema) op jongere mannen…


Courteney Cox is al haar hele leven te volgen op televisie: als tienermeisje in Family Ties, als twintiger-dertiger in ‘Friends’, en nu als veertiger in ‘Cougar Town’. Courteney acteert niet alleen in ‘Cougar Town’, ze is samen met Bill Lawrence ook executive producer van de reeks.

Ladies Night, we come together and the feeling’s right!

Om een echte ladies night te beleven, hoef je voortaan je huis niet meer uit. VIJFtv reserveert de dinsdagavond van nu af aan helemaal voor de VIJFtv-kijkster en haar vriendinnen. VIJFtv verwent de dames elke dinsdag met een gezellige Ladies Night met een heel vrouwelijke feelgoodfilm en nieuwe afleveringen van ‘America’s Next Top Model’, de populaire modellenafvalrace die al aan haar elfde seizoen toe is.


Met films als ‘The Clique’, ‘What women want’, ‘Picture This’ en ‘Tyra Banks’ kan je meidenavond niet meer stuk. Trommel je vriendinnen op, leun achterover en geniet van VIJFtv’s Ladies Night.

‘Grey’s Anatomy’

In het najaar keert VIJFtv terug naar het Seattle Grace Hospital voor gloednieuwe afleveringen van ‘Grey’s Anatomy’. Daarin duikt Izzie weer op, wordt McDreamy hoofd van de afdeling en nemen relaties een vreemde wending zodra het onderwerp baby’s ter sprake komt. Verder krijgen we voor het eerst een romantische, maar onzekere Dr Bailey te zien en in wat de meest bloedstollende seizoensfinale uit de geschiedenis van de serie zal worden, worden het talent en inzicht van de dokters tot het uiterste getest.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
‘Grey’s Anatomy’ is soms zo gecompliceerd als neurochirurgie, met afleveringen die je hardop doen lachen, hevig doen huilen, of die de hevigste supporter in ons naar boven halen. We moedigen McDreamy, Dr.Bailey, Meredith, Callie en Cristina aan, of het nu gaat om het leven van een patiënt of om die eerste kus waarop we allemaal zo hongerig zaten te wachten.


Aanmoedigen, lachen en huilen met McSteamy en co kan weer vanaf 2 september op VIJFtv.

Vrouwen willen spanning

Het hoeft er echter niet altijd zacht en lief aan toe te gaan op VIJFtv. Vrouwen staan hun mannetje en kunnen best wel wat spanning aan. In het nieuwe najaar van VIJFtv brengen we op maandagavond telkens een meeslepende misdaadfilm. Vanaf 6 september doen films als ‘A perfect murder’, ‘Murder by numbers’, ‘My nanny’s secret’, ‘Angel Eyes’ en ‘Hush’ vrouwen op het puntje van hun zetel zitten. Want ook vrouwen houden het graag spannend.

VIJFtv supports…

In geen enkel land ter wereld krijgen zo veel vrouwen borstkanker als in België. Omdat oktober de jaarlijkse internationale borstkankermaand is en omdat VIJFtv als grootste Vlaamse vrouwenzender met veel strijdlust haar schouders zet onder het gevecht tegen borstkanker, doopt VIJFtv de week van 26/9 tot 2/10 om tot We Support-week. VIJFtv zal op 26/9, de grote kick-off van de We Support-week, meelopen en meedansen om de aandacht te vestigen op borstkanker. Sophie Dewaele loopt mee voor Think Pink in de Race for the Cure in Antwerpen en in Brussel is Els Tibau de gastvrouw van het Bal Moderne, dat wordt georganiseerd door Pink Ribbon Magazine.


Heel VIJFtv kleurt die week roze en voert mee strijd tegen borstkanker met een aangepaste programmatie. Met de film ‘Living Proof’ en intieme getuigenissen van vrouwen die leven met borstkanker in ‘Leefwereld’ wil VIJFtv de aandacht vestigen op doodsoorzaak nummer één bij Vlaamse vrouwen: borstkanker.

‘I Love Woensdagfilms’ en ‘Trouwfilms’ op zaterdag

Vrouwen weten intussen al langer wat ze op woensdag willen: ‘I Love Woensdagfilms’. En in het najaar van 2010 is dat niet anders: onze kijkers kunnen elke woensdagavond weer hun hart ophalen bij een wekelijkse portie romantiek en topacteurs op VIJFtv. Droom dit najaar weg bij films als ‘Made of Honor’, ‘Nancy Drew’, ‘Music & Lyrics’ en ‘Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’.
<.br>
Maar VIJFtv heeft nog meer in petto voor de fans van de betere romantische film. Zaterdagavond op VIJFtv staat met de grappigste en meest ontroerende trouwfilms voortaan volledig in het teken van wat door veel vrouwen de mooiste dag van hun leven wordt genoemd. Met films als ‘Four weddings and a funeral’, ‘My Best friend’s wedding’, ‘Honeymoon in Vegas’ en ‘Love is a four letter word’ doet VIJFtv je uitkijken of met heimwee verlangen naar je huwelijksdag.

‘Gossip Girl’ en ‘Lipstick Jungle’


Op vrijdagavond zorgt VIJFtv voor het nodige gegiechel en gegniffel met de rijke meiden uit het hyperpopulaire ‘Gossip Girl’ (vraag je tienerdochter naar de beste series en ze antwoordt steevast Gossip Girl!) en de sexy carrièredames uit Lipstick Jungle.


‘Lipstick Jungle’ volgt drie succesvolle zakenvrouwen, die behoren tot de vijftig machtigste vrouwen van New York. Nico is hoofdredactrice bij het hotste modemagazine, filmbons Wendy doet er alles aan om haar carrière en privéleven in balans te houden en Victory staat aan het roer van een modelabel. De drie vriendinnen steunen elkaar door dik en dun, want de weg naar de top is zo al moeilijk en eenzaam genoeg, zeker voor vrouwen.


‘Gossip Girl’ is een Amerikaanse dramaserie, waarin het draait om de levens van de jonge elite van de Upper East Side van New York. Ze genieten hun opleiding op een privé-school, worden rondgereden door chauffeurs in limousines en feesten in designerkleding. Alles draait om status en netwerken. Uiteraard is deze wereld voor jong volwassenen aantrekkelijk, maar ook uiterst gevaarlijk. Verleidingen liggen op de loer en niemand is te vertrouwen. Vooral ‘Gossip Girl’ niet, want die weet alles van iedereen…


Bron: Persbericht VIJFTV

One thought on “Het najaar van VIJFTV

  1. avatar Joey

    Maaaf…
    Cougar Town toch nie op 5tv.
    Dan kijkt er zeker geen kat naar.

    Ksnap nie welken onozelaar da heeft beslist zn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>