Het najaar van VTM in een notendop

Niet veel tijd? Maar wilt u wel weten wat u dit najaar op VTM mag verwachten? Ja? Dan bent u hier aan het juist adres. Wij geven een geknopte beschrijving van wat u misschien dit najaar op VTM zal bekijken.DE MAANDAGSHOW
Iedere werkdag na het nieuws brengt Evi Hanssen, met een nog onbekende co-presentator, het medianieuws van de dag. Waarbij het mogelijk is dat één van de in de belangstellingstaande mensen de studio komt bezoeken.
– kort -: showbizznieuws

BOER ZKT. VROUW
Ook dit najaar mag natuurlijk het miljoenensucces van VTM niet ontbreken. Ook dit jaar gaat Dina -of Dino zo als Jambers haar graag noemt – Tersago op zoek naar de juist vrouw voor de juiste boer. Dit jaar valt vooral de naar Amerika uitgeweken boer Gert op met zijn akkerland ter grootte van Vilvoorde.
– kort -: K’zoek een wieve!


DE RODENBURGS
Een nieuw seizoen van deze fictie-reeks aangaande de rijke zakenfamilie Rodenburg in Kortrijk. Is Hilde Heijen – “Wij zijn anders dan de Rodenburgs, Freya!” – echt anders dan de Rodenburgs? Ontdek het in het tweede seizoen.
– kort -: The rich and the wealthy


GOEDELE NU
De langverwachte talkshow van en met Goedele Liekens. Waarin Goedele het zal hebben over emoties, actualiteit, relaties, maatschappelijke problemen, sport, seks, psychologie en politiek.
– kort -: Goedele praat!


DE BESTE HOBBYKOK VAN VLAANDEREN
Wie zal de fakkel van Beste Hobbykok overnemen van Claudia? In deze kookreeks nemen amateurkoks het tegen elkaar op onder het toeziend oog van Sergio Herreman en Peter Goossens.
– kort -: MasterChef in het groot


SO YOU THINK YOU CAN DANCE
An Lemmens gaat samen met Dennis Weenings, en de jury, op zoek naar het danstalent van Vlaanderen en Nederland.
– kort -: Vlaanderen + Nederland danst


ZOT VAN VLAANDEREN
Een showprogramma over de herinneringen van Vlaanderen die iedereen drijft. Of althans dat is wat Rani ons wil doen geloven
– kort -: Vlaamse versie van ‘Ik hou van Holland’


VLAAMSE HOLLYWOOD VROUWEN
Enkele Vlaamse, naar Hollywood uitgeweken, vrouwen zetten de deuren van hun luxe leven wagenwijd open voor Vlaanderen.
– kort -: The Real Housewives of … in ‘t Vlaams


MY NAME IS …
Het vervolg op ‘My name is Michael’, enkel mag men dit jaar zelf kiezen in wiens huid men zal kruipen. Voel je je een Mega Mindy, of eerder een Bruce Springsteen? Dit jaar kan het allemaal. Gepresenteerd door 2 vrouwen: Francesca en Nicolette. Co-productie met onze noorderburen.
– kort -: My name is Michael, maar dan zonder Michael.


DE JUISTE PRIJS
Win een prijs door een ludiek spelletje in het gezeldschap van een overenthousiast publiek met Koen en Sergio.
– kort -: Rad van fortuin 2.0


STRESSVAKANTIE
“Beleef jij een stressvakantie? SMS naar 6661″ hoorden we dit voorjaar. Nu zullen we het resultaat van deze oproepactie te zien krijgen. De enige vraag die we ons nu nog moeten stellen is of Desiré Naessens en Tine Van Den Brande dit jaar meer ballen aan hun lijf zullen hebben.
– kort -: Leedvermaak met een mislukte vakantie


ASPE
Inspecteur Van In en zijn collega’s proberen de Brugse criminele mysteries te ontraffelen. Nieuwkomer dit jaar: Adriaan Van Den Hoof. Eindelijk terug na een jaar afwezigheid.
– kort -: Duvel


MISSIE AMAZONE
Spelprogramma met Rob Vandenoudenhove in de Amazone. Waarin 8 vaders of moeders met hun zoon of dochter een expeditie ondernemen langs de Amazone.
– kort -: Stanley’s route: family edition


ELLA
DE VLAAMSE 10
Iedere week 10 Vlaamse liedjes van nationale/internationale Vlaamse sterren. Met Tess Goossens.
– kort -: Tien Om Te Zien in de vooravond


UIT ELKAAR
Een, volgens VTM, indringend en openhartig portret van gezinnen die betrokken zijn, of geweest zijn, bij een echtscheiding. Wij twijfelen over het openhartig en indringend gedeelte.
– kort -: TrashTV over scheiden


HET STERKE GESLACHT
Het contract met Goedele Liekens moet blijkbaar floreren. Na haar talkshow dit najaar speelt ze ook de kapitein van het vrouwenteam in ‘Het Sterke Geslacht’. Filip Peeters neemt het mannenteam onder de loep. Bruno Wyndaele gaat op zoek naar het sterkste geslacht. Is het de man? Of toch de vrouw?
– kort -: battle of the sexes


HET ZESDE ZINTUIG
Tine Van Den Brande gaat op zoek naar Vlamingen die beschikken over een zesde zintuig. Zullen de kandidaten ons deze keer wel kunnen overtuigen? We vrezen ervoor.
– kort -: TrashTV dit keer zonder Johan.


COMEDY TOPPERS
Bundeling van de beste, grappigste, meest hartverwarmende scénes, sketches, grappen van Gaston en Leo.
– kort -: Sketch Up: Gaston & Leo edition (herh.)


DE TV-MAKELAAR
Pascal Naessens en Jo De Poorter gaan ook dit seizoen op zoek naar het perfecte huis voor een gezin, proberen een huis verkoopsklaar te maken en bezoeken een luxeuze woning.
– kort -: Huizenjacht op VTM


DE STIP
Het zomer’succesje’ van VTM waarin Vlamingen een oproep doen naar andere Vlamingen.
– kort -: Is jouw konijn drachtig en zoekt het een ‘speel’kameraatje? Dan is dit het perfecte programma


EHBL
Tess Goossens probeert bouwblunders op te lossen in dit bouwprogramma.
– kort -: lange reclamespot voor de GAMMA


SOS PIET
Piet Huysentruyt lost de kookproblemen van de gewone Vlaming op. De ene al wat dringender dan de andere.
– kort -: reclame voor Piet’s pannen en kookproducten


FILMS
Ook dit najaar brengt VTM een heleboel blockbusters naar jouw scherm. Met onder andere: ‘Mamma Mia!’, ‘SM-Rechter’, ‘Step Up 2: The Streets’, ‘The Spiderwick Chronicles’, ‘In Bruges’, ‘Suske en Wiske: de Texas Rakkers’, ‘Nim’s Island’, ‘The Mummy: Tomb of the DragonEmperor’, ‘Wall-E’, ‘27 Dresses’, ‘Alles is Liefde’, ‘Horton Hears a Who!’,…

4 thoughts on “Het najaar van VTM in een notendop

 1. avatar Jarco

  @Shauni: Geen Glee dit najaar. Althans zeker de eerste maanden niet. Voor 2BE wordt de serie te vrouwelijk bevonden (vraag mij niet waarom men dan nog One Tree Hill uitzend) en voor VTM wordt het te jong bevonden. Zo bevind het zich natuurlijk in een moeilijke situatie.

  Het enige waar we nu op kunnen hopen is dat men de serie in het voorjaar zal koppelen aan Idool2010, al zou ik er niet teveel op hopen. We zullen waarschijnlijk, zoals gewoonlijk, wel weer andere wegen moeten opzoeken om de serie te bekijken.

  Spijtig maar helaas niets aan te doen. Tenzij natuurlij vtm bestoken met mails op info@vtm.be

 2. avatar shauni

  waar is Glee ?

 3. avatar Jarco

  Ik vond het ook teleurstellend dat het er niet bij was. Toch wacht ik af tot de programmaschema’s gepubliceerd worden. Wie weet wordt het wel gebruikt als een opvuller ergens (bv. na één of andere show). Maar ik vrees ervoor.

  Blijkbaar wil men eerst zoveel mogelijk geld uit de serie kloppen via Video-On-Demand.

 4. avatar Joey

  Where the f*ch is Glee!!!
  Is da nu weer al uitgesteld?
  VTM = Sh*t

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>