Hotel Babylon, later dit najaar op één

Gisteren maakte één zijn plannen voor dit najaar bekend. Daarin werd bekendgemaakt dat dit najaar de prestigieuze BBC-reeks ‘Hotel Babylon’, waarvan de VTM-reeks ‘Dag&Nacht: Hotel Eburon’ een flauw afkooksel was, later dit najaar nog op de zender te zien zal zijn. Meer info over het najaar van één, aangezien wij ons richten op de buitenlandse reeksen, kan u HIER vinden.


Hotel Babylon is een reeks gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Britse schrijfster lmogen Edwards-Jones. In de reeks neemt personage Charlie Edwards de kijkers mee achter de schermen van een vijfsterrenhotel in Londen en maakt hij hen wegwijs in de oogverblindende wereld van glamour, geld en seks. Maar hij laat ook het leven achter de coulissen van Hotel Babylon zien, waar het personeel zich uit de naad werkt om het de veeleisende gasten en de bazen van het hotel naar de zin te maken.


Een van die bazen is Rebecca Mitchell, de directeur. Zij doet alles voor haar gasten, maar verliest daarbij soms haar privéleven uit het oog. Tony Casemore is de kleurrijke maar discrete hoofdportier. Hij maakt er een erezaak van om de gasten binnen de 24 uur alles te bezorgen wat hun hartje begeert, wat het ook is en vanwaar het ook moet komen. De knappe receptioniste Anna maakt dan weer handig gebruik van haar looks om het de gasten naar de zin te maken en de flamboyante Gino heerst over de bar – dag en nacht als het moet. Samen runnen zij Hotel Babylon.

(bron info ‘Hotel Babylon’ – persmap najaar één 2010)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>