Nieuw seizoen Desperate Housewives pas in 2011?

Naar goede gewoonte start in september altijd een nieuw seizoen van Desperate Housewives op CANVAS. Dit jaar blijkt CANVAS deze traditie echter te doorbreken. Een bericht door de webredactie van CANVAS laat ons vermoeden dat de serie pas terugkeert op het Vlaamse scherm aan het begin van 2011.

“Webredactie: De nieuws reeks is in principe pas voor begin volgend jaar. Meer info volgt in het najaar.”Om dit te bevestigen dienen we echter de najaarsconferentie van CANVAS af te wachten. Hoewel we zo goed als zeker kunnen zijn dat de serie in 2010 het scherm niet meer zal halen. Als we het schema bekijken merken we dat de vrijdagavondserie (wat Desperate Housewives normaalgezien ook is) Rome doorloopt tot 8 oktober. De serie wordt daarna, zoals reeds aangekondigd, vervangen door de serie ‘True Blood’. Het 1ste seizoen daarvan telt 12 afleveringen, als we de uitzenddata van kerstavond en oudejaarsavond niet meetellen zou deze serie eindigen op 14 januari, waarna Desperate Housewives zou kunnen starten vanaf 21 januari. Dit alles is echter uiterst speculatief!

Update

Ondertussen heeft CANVAS laten weten dat Desperate Housewives NIET zal terugkeren voor de zomer, waardoor de serie dus waarschijnlijk in september 2011 van start zal gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>