True Blood in België

Wie telenet digitale televisie heeft met het HDXL-pakket kon deze serie reeds in België bekijken op de Nederlandse digitale zender FoxLifeHD. Helaas is dit maar een kleine minderheid van de Belgische bevolking. Maar daar komt nu verandering in. True Blood zal zowel op het digitale kanaal ACHT, als op het overheidskanaal CANVAS te zien zijn dit najaar.


De serie start op 27 september op ACHT, 2 weken later debuteert de serie dan weer op CANVAS, op vrijdagavond.


In True Blood heeft een uitvinding van synthetisch bloed ervoor gezorgd dat de vampiers kunnen samenleven tussen de mensen. Ze zijn namelijk niet meer afhankelijk van de mensen om te overleven. Dit wil echter niet zeggen dat alles evengoed verloopt tussen de mensen en de vampieren. U ziet het binnenkort op uw TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>