Verandering 2BE

Verschillende reeksen op 2BE lopen ten einde en deze moeten vervangen worden. Hier zetten we even op een rijtje wat je in augustus mag verwachten van veranderingen.


Eerst en vooral merken we op dat de laatste aflevering van Kyle XY vertoond zal worden op 14 augustus. Hiermee wordt de serie volledig afgerond. Een sluitend einde kent het verhaal echter niet omwille van zijn plotse stopzetting in de states. Wat Kyle XY zal vervangen vanaf 21 augustus is nog niet duidelijk. Greek, of een nieuwe serie in de trend van Kyle XY/Greek, behoort tot de grote kanshebbers. Vermoedelijk zullen we Greek zien terugkeren waarvan 2BE nog een hoop nieuwe afleveringen heeft liggen. De serie gaat over studentenhuizen en de fratsen van de studenten, hun schachten en hun ‘vriendinnen’.


Vanaf nu zondag, 8 augustus, zien we ook Burn Notice, de spionage-serie, terug in de programmaschema’s van 2BE. De serie start rond 17:40. Men start met het nieuwe, derde seizoen.


Op 28 augustus zien we Smallville terugkeren met het voorlaatste seizoen (9). Het vervangt ter goede gewoonte One Tree Hill dat zijn laatste aflevering van seizoen 7 vertoont op 21 augustus. Omstreeks 18 uur.


Op 29 augustus zien we 24, dat zijn laatste seizoen net vertoond heeft, vervangen worden door het 2de seizoen van Sons of Anarchy. Dat hier de overstap maakt van donderdag naar zondag. De serie start om 23:15.

One thought on “Verandering 2BE

  1. I visited many websites except the audio quality for audio songs existing at this website is truly excellent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>