Gossip Girl op VIJFTV

Gossip Girl krijgt dan eindelijk zijn 2de kans. Nog niet zolang geleden kondigde men aan dat de serie zou terugkeren op vrijdag. Nu nog geen maand later keert men al terug op deze beslissing, het blijkt hen nu toch niet zo wijs te zijn de serie net voor primetime te vertonen.

Als we de programmaschema’s bekijken vermoeden we dat de oorspronkelijk bedoelde uitzendplaats voor Gossip Girl op vrijdagavond omstreeks 19:10 bedoeld was. Die plek is nu echter ingenomen door een herhaling van de dinsdagavondse-uitzending van America’s Next Topmodel. Hierdoor wordt Gossip Girl naar een niet zo mooie uitzendplaats op zaterdag verbannen. De serie, dat in de VS binnenkort met zijn 4de seizoen start, zal bekeken kunnen worden iedere zaterdag, en dit reeds omstreeks 17:00. Heel vroeg dus.

De serie wordt gevolgd door de herhaling van ‘Ugly Betty’ om 17:50. Waarom Ugly Betty, reeds verschillende malen op verschillende kanalen vertoond, een betere uitzendplaats krijgt dan Gossip Girl, een serie die notabene 2 jaar geleden nog maar 6 aflevering vertoond heeft, blijft ons een raadsel.
Voorafgaand aan de aflevering van Gossip Girl kan men nogmaals naar de herhaling van de dinsdagavondse-uitzending van America’s Next Topmodel kijken.

Na de herhaling van Ugly Betty wordt 1 aflevering van Cougar Town vertoond, deze aflevering is een herhaling van de donderdagse vertoning.

Gossip Girl vanaf 11 september, omstreeks 17:00, op VIJFTV