Jericho is terug

Vanaf 5 september keert Jericho terug op VT4. De serie handelt rond een dorp dat getroffen wordt door een blackout (geen TV, geen elektriciteit,…) waarvan de oorzaak niet geweten is. Het enige aanknoppunt dat men heeft is een paddestoel-wolk die aan de horizon kan gezien worden.


Het gaat hier echter om de herhaling van het eerste seizoen van deze reeks, of het 6 afleveringen tellende 2de seizoen aansluitend zal worden uitgezonden is niet geweten. De serie kan iedere zondag, na Flashpoint, bekeken worden op VT4 omstreeks 23:45.


Bent u een fan van de betere Amerikaanse serie dan kunnen we u deze serie ten zeerste aanbevelen. Deze serie bestaat uit een goede mix van spanning, drama, humor en dialoog. Hoewel de serie in de Verenigde Staten niet veel kijkcijfers had, hield het er wel een grote fanbase op na. Deze fanbase zorgde dankzij een grootschalige protestactie, waarbij honderdduizenden nootjes betrokken waren, voor een sluitende einde voor de serie.

One thought on “Jericho is terug

  1. avatar Dieter Michiels

    Deze serie geeft slechts een klein deel weer van hoe een “beschaafde” samenleving op korte tijd hervalt tot de wet van de sterkste/slimste, k hoop dat deze serie wordt vervolgd, dieter michiels

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>