The Mentalist en Castle deze maand terug op VT4

Deze maand keren 2 van VT4′ populairste series terug naar ons allergeliefde televisiescherm. Vanaf dinsdag 14 september komt de serie ‘Life’ te vervallen, alsook de herhalingen van Castle. De line-up zal er dan als volgt uit zien:


20:45 Nieuwe aflevering van THE MENTALIST
21:45 Nieuwe aflevering van CASTLE
22:45 Nieuwe aflevering van CRIMINAL MINDS


Of deze nieuwe afleveringen lang zullen duren kunnen we u niet garanderen. Dit aangezien VT4 slechts 5 nieuwe afleveringen van The Mentalist in de kast hebben liggen. In de VS start het nieuwe 3de seizoen pas op 23 september. Van Castle heeft men nog 8 afleveringen op overschot en ziet men dus ook niet echt met een probleem, het 3de seizoen start op 20 september in de VS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>