Chuck is terug

Ons allergeliefde Chuck is vanaf volgende week terug op 2BE. En dit iedere zaterdag na Smallville omstreeks 19:25.


Chuck heeft al een bewogen carrière achter de rug in België. Eerst ging het van start op VT4, waar het op zondagavond rond 18 uur op het scherm werd vertoond. Na 1 aflevering besloot VT4 echter er de stekker al uit te trekken omdat de vraag naar een heruitzending van Can You Duet nu eenmaal groter was. Na jaren wachten keerde de serie dan uiteindelijk toch terug in het voorjaar van 2010 en dat op 2BE waar het iedere werkdag omstreeks 19:00 te zien was. Na het 1ste seizoen was het weer even wachten. Maar nu keert dus Chuck terug met het 2de seizoen dat ditmaal een wekelijkse afspraak is in plaats van een dagelijkse.


Chuck is een aanrader, naast actie, romantiek, vriendschap is vooral ook de humor belangrijk. Interessante inleiding van een TV-avond op zaterdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>