Terugkeer van The Shield

De Amerikaanse kabelserie, uitgezonden op het Amerikaanse FX, The Shield keert terug op de Vlaamse televisie. De serie werd enkele jaren geleden reeds, deels, uitgezonden op VT4 in de late uurtjes. Nu keert de serie, als een soort van opvuller, terug op 2BE startend vanaf midden november. Dit iedere donderdag na Benidorm Bastards, ongeveer rond 22:45 – 23:00.


The Shield is een atypische Amerikaanse politieserie, handelend rond de LAPD (Los Angeles Police Department). Michael Chiklis, de acteur die momenteel schittert in zijn nieuwe serie ‘No Ordinary Family’, vertolkt het hoofdpersonage en zet deze op een ijzersterke manier neer.


The Shield, iedere donderdag 22:45, vanaf midden november op 2BE.


photocredit: cineol.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>