Life vervangt Castle

Op 30 november zendt VT4 de voorlopig laatste aflevering van Castle uit. Hiermee zal men afsluiten met de 4de aflevering van het 3de seizoen. In de Verenigde Staten heeft men reeds 9 afleveringen van dit seizoen vertoond. Uit goede gewoonte gaan hier ook andere veranderingen mee gepaard in het programmaschema van VT4. Zo merken we op dat The Mentalist terugvalt op herhalingen en wordt Castle, met grote voorspelbaarheid, vervangen door Castle.


Ook opvallend is dat blijvende afwezigheid van Lost en V in de programmaschema’s, deze werden aangekondigd voor het najaar 2010. Deze lange wachttijd doen vermoeden dat we het eerder mogen verwachten in het voorjaar 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>