The Event binnenkort in Vlaanderen?

The Event dook zonet op op iWatch. Dit wil zeggen dat de rechten voor deze serie zijn aangekocht door de vMMa, het moederbedrijf achter VTM, 2BE, JIM, VITAYA.De kans is dus groot dat we deze nieuwe serie binnenkort mogen verwachten op 2BE. De zender die het best aansluit bij het profiel van de serie. Natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat de serie bij VTM te zijn zal zijn.


The Event moest het paradepaardje van het najaar van NBC voorstellen. De serie teert op het succes van Lost en gaat de mysterieuze kant op. Want wat is ‘The Event’? En om mysteries in eer the houden gaat de serie van start met een daverend spannende aflevering waarin een vliegtuig dreigt neer te storten. Hebt u ook last van een déja vu?


Wanneer de serie het Vlaamse scherm zal halen is niet duidelijk. Eerst zal de serie zich nog deels dienen terug te verdienen via de betaaldienst iWatch. De serie zullen we dus ten vroegste dit voorjaar, maar meer waarschijnlijk in het najaar van 2011 op het scherm kunnen zien. Al is alle zekerheid ver zoek bij de vMMa, want denk maar aan ‘Glee’. Dat ondertussen nog steeds het scherm niet heeft gehaald, maar toch reeds anderhalf jaar te koop staat in iWatch. Ook White Collar bevindt zich in deze categorie.