De terugkeer van Lost op VT4 (UPDATE)

Het is dan eindelijk zover, na maanden wachten, weten we eindelijk wanneer het laatste seizoen van Lost bij ons van start zal gaan. Dat liet SBS Belgium op 1 december weten via een persbericht.


In het persbericht liet VT4 weten dat dit jaar Lost van start zal gaan in december, in tegenstelling tot de normale startdatum van begin september. Daaruit blijkt dat het finaleseizoen van start zal gaan op 19 december 2010. Ongeveer 1 jaar na de start van het laatste seizoen in de Verenigde Staten. Opvallend is dat 19 december een zondag is. De concurrentie op zondag in primetime is in ieder geval moordend. Zo is er niet alleen ‘De pappenheimers’ en ‘witse’, maar ook ‘The Pfaffs’ keren terug. Of VT4 deze concurrentie zal uitkunnen zal nog moeten blijken. Maar wat we wel weten is dat men met deze zet hun groei, en concurrentie met de andere grote zenders, willen verder zetten.


Vermoedelijk zal CSI: Miami, of CSI: New York plaats moeten ruimen voor de afleveringen van Lost. Mogelijks zullen zelfs beiden het pad moeten effenen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Lost in de gekende ‘dubbelaflevering’-formule geprogrammeerd worden. Wij houden u alvast verder op de hoogte.


Bent u enthousiast voor het laatste seizoen van Lost? Vermeld het in de ‘comments’-bar.

Ondertussen heeft VT4 het uitzendmoment van Lost bekendgemaakt. Hierbij wordt nog CSI Miami, nog CSI NY geschrapt. Flashpoint komt wel te vervangen. De serie start om 22:00 en zal 2 afleveringen vertonen. Een vreemde, en ondankbare manier, om de serie tot zijn einde laat komen. Wie zal er op zondagavond opblijven tot 12 uur om de serie te kunnen zien? Wij alvast niet!

One thought on “De terugkeer van Lost op VT4 (UPDATE)

  1. avatar Little M

    Je hebt gelijk. De volgende dag is het school en moet je fris zijn. Ze houden geen rekening mee met de studenten. De serie is nu ondertussen al gedaan, mha toch .. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>